Voluntariat


El voluntariat ambiental és un dels pilars d’entitats com l’Associació Mediambiental la Sínia, que impulsem propostes de conservació que moltes vegades no serien possibles sense els voluntaris ambientals o fins hi tot no tindrien cap sentit de fer-se.

Després de moltes experiències, algunes de molt bones com la creació de la xarxa de voluntaris/es “Amics i amigues del Gaià”, que va durar dos anys, la nostra entitat actualment realitza, principalment, activitats en col·laboració amb altres associacions que tenen voluntaris/es i que busquen activitats per realitzar. Bons exemples són el GATA, l’Associació de Mares i Pares Les Tecletes, l’Esplai Campiquipugui, els voluntaris de “La Caixa” i l’Associació Aurora entre d’altres.

Aquest projecte està obert a tothom i per aquest motiu, si voleu participar-hi, us convidem a que us poseu en contacte amb nosaltres. La Coordinadora de voluntariat de La Sínia és l’Anna Arall. Us podeu posar en contacte amb ella a través del correu electrònic voluntariat@riugaia.cat i el telèfon: 665940233.