Taller evitem el malbaratament alimentari

Descripció:

Aquesta activitat ens mostra què podem fer per reduir el menjar que tirem a les escombreries. Primer anirem a comprar amb uns criteris ecològics que ens fixarem entre tots (bosses reutilizables, aliments de proximitat, llistat de productes,…) i després ho guardarem a casa seguint uns consells de com es conserven els aliments. Finalment dissenyarem un menú d’aprofitament.

A través d’una cosa tan quotidiana que és anar a comprar, guardar les coses a la nevera i fer un menú treballarem conceptes com:

què és el malabaratament alimentari? com comprar d’una manera més respectuosa amb el medi ambient, com conservar els aliments, etc.

Aquest taller es fa amb el suport d’un element tridimensional que reprodueix una nevera amb els diferents espais i els aliments que s’hi poden posar.

Info curs

  • Època de l’any : Tot el curs escolar
  • Durada: sessió d’1 hora o preferiblement 1:30h (sessió tarda)
  • Grups: grup classe (entre 20 i 25 alumnes)
  • Dirigit a: CI, CM i CS
  • Cost: 120€/grup
  • Requeriments: Cap