Introducció a Cal Fèlix

Centre d’educació ambiental

Imatge nenes i nens al centre d'educació ambiental de Cal Fèlix Riu Gaià

Cal Fèlix:

L’Hort de Cal Fèlix és un centre d’educació ambiental gestionat per l’Associació mediambiental la Sínia.

Aquesta finca agrícola està ubicada a les Hortes de la Sorra a la Riera de Gaià, Tarragonès.

Tradicionalment amb cultiu d’horta, avellaners i fruiters i una antiga granja. Avui, a més, acull diferents espais adaptats per fer activitats d’educació ambiental relacionada amb l’ecosistema de l’hort ecològic, les plantes aromàtiques i medicinals i el món de les abelles, principalment.
Aquesta finca compta amb un acord de custòdia amb l’entitat i la trobem ben propera al riu Gaià.

Us convidem a fer alguna activitat d’educació ambiental de les que oferim o fins i tot en podeu proposar, l’espai ofereix moltes possibilitats.

Instal·lacions:

A Cal Fèlix hi trobareu zona d’horta, avellaners i fruiters, hortets didàctics, la bassa, el rusc de les abelles i el camí dels pol·linitzadors, l’hotel d’insectes, la tanca verda, el jardí de les plantes aromàtiques i medicinals. A banda, comptem amb zona de pícnic amb taules i bancs, serveis adaptats i un aula de natura coberta. Té un bon accès i es troba al mateix poble de la Riera de Gaià, amb un parc infantil al costat i altres espais d’interès per escoles.

Activitats educatives:

A nivell educatiu apostem per oferir activitats experiencials i amb contacte directe amb la natura i on siguin els protagonistes de l’activitat de forma activa; on ells puguin actuar i intervenir de forma respectuosa, investigar, observar i gaudir de tot el que la natura ens ofereix i en podem aprendre.

Informació

Veure Cal Fèlix al mapa

Violeta Cabrera

Coordinadora
Educació Ambiental

activitats@riugaia.cat
629 68 44 69© Copyright - Associació Mediambiental La Sínia - Tots els drests reservats | Per Mandigit