Contacte


Adreces de contacte:

Custòdia del territori:

Educació ambiental:

Voluntariat:

Hort de la Sínia:

Presidenta:

Si voleu sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació que vulgueu conèixer d’algun dels projectes que estem duent a terme, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. També, des d’aquesta pàgina web volem fer-nos ressò de les diverses activitats que es duguin a terme al riu Gaià i el seu entorn natural més proper. Així doncs, us convidem a que ens envieu informació i nosaltres la posarem a la nostra agenda.

La seu social de l’entitat es troba situada a Altafulla, al Centre d’Entitats – Parc del Comunidó, al carrer Camí d’Altafulla a la Nou, 8. També tenim una segona seu en una finca amb acord de custòdia, l’Hort de la Sínia, situat a les hortes de Tamarit, Tarragona, on gestionem les activitats d’educació ambiental i els projectes de conservació del riu Gaià.

Formulari de contacte

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

L’informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable l’Associació Mediambiental La Sínia , amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada i que pugui ser del seu interès.

L’Associació Mediambiental La Sínia es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment. L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació o oposició, en els termes que estableix al Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció:
Associació Mediambiental La Sínia C/ Camí d’Altafulla a la Nou, 8 (Centre d’entitats – Parc del Comunidó) 43893 Altafulla

Localització


Veure el mapa més gran