Contacte


Adreces de contacte:

Custòdia del territori:

Educació ambiental:

Voluntariat:

Hort de la Sínia:

Presidenta:

Si voleu sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació que vulgueu conèixer d’algun dels projectes que estem duent a terme, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres. També, des d’aquesta pàgina web volem fer-nos ressò de les diverses activitats que es duguin a terme al riu Gaià i el seu entorn natural més proper. Així doncs, us convidem a que ens envieu informació i nosaltres la posarem a la nostra agenda.

La seu social de l’entitat es troba situada a Altafulla, al Centre d’Entitats – Parc del Comunidó, al carrer Camí d’Altafulla a la Nou, 8. També tenim una segona seu en una finca amb acord de custòdia, l’Hort de la Sínia, situat a les hortes de Tamarit, Tarragona, on gestionem les activitats d’educació ambiental i els projectes de conservació del riu Gaià.

Formulari de contacte

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Assumpte

  El vostre missatge

  D’acord amb l’establert en el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES 679/2016 DE LA UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), Vostè consent que les seves dades siguin recopilades i tractats per Associació Mediambiental La Sínia amb la finalitat de prestar-li els serveis acordats i gestionar les tasques administratives, comercials i fiscal/ comptables que d’ella es deriven, tal com indiquem en la informació detallada sobre protecció de dades. També li podran ser remeses comunicacions sobre les nostres activitats i serveis que puguin ser del seu interès. Les seves dades no seran cedits excepte obligació legal.

  Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació o oposició pot fer-ho a la següent direcció:
  Associació Mediambiental La Sínia C/ Camí d’Altafulla a la Nou, 8 (Centre d’entitats – Parc del Comunidó) 43893 Altafulla

  Localització


  Veure el mapa més gran