Sí, la tortuga de rierol viu al Gaià! 10 anys.

17 maig, 2016  Escriu un comentari

Dissabte vam ser molt afortunats en tenir tantíssima gent venint-nos a acompanyar a la nostra celebració dels 10 anys del projecte de tortuga de rierol. Aquest projecte té la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

I la millor manera que vam trobar, va ser alliberant tortugues al riu Gaià a Montferri i treballant per conèixer i millorar l’hàbitat d’aquest rèptil tan simpàtic.

Vam tenir la sort de comptar amb la intervenció d’en Quim Soler, director científic del CRARC (Centre de recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya), de fet des del principi del projecte que hi ès, per això era important que avui hi fos també.

L’Ajuntament de Montferri, es va mostrar molt interessat i motivat en les activitats que anem fent al seu municipi i estem molt contents amb aquesta participació tan activa.

Però la quantitat de gent, més de cent persones, que va venir a treure canya, a fer el seguiment de peixos i a mirar de trobar les tortugues amb els aparells de radioseguiment, ens va deixar impressionats i ens dona forces per seguir treballant al riu Gaià, com sempre, amb moltes ganes!.

Gràcies CRARC, gràcies Montferri i gràcies voluntàries i voluntaris, sense vosaltres, res seria possible.

 

tr14tr1 tr2 tr3 tr4 tr5 tr6 tr7 tr8 tr9 tr10 tr11tr12 tr13 tr14 tr15 tr16 tr17 tr18 tr19 tr20

Escriu un comentari

Participa enviant-nos els teus comentaris...
i, si vols una imatge per a mostrar en el teu comentari aconsegueix un gravatar!