Tractament de dades personals


El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) entra en vigor el 25 maig de 2018. Per això estem obligats a actualitzar les nostres condicions en el tractament de les dades personals, ja que desitgem que seguiu confiant plenament en nosaltres i volem garantir que les vostres dades es tracten de conformitat amb la legislació vigent. Si esteu subscrits a alguna llista de correu, aquesta informació us està dirigida.

Tal com requereix la legislació vigent, a continuació hem preparat un consentiment per al tractament de dades adaptat al nou marc. Si no rebem resposta en contrari assumirem l’acceptació expressa de les noves condicions de privadesa en compliment del RGPD.

Des de L’Associació Mediambiental la Sínia us agraïm la confiança dipositada en nosaltres.

L’Associació Mediambiental la Sínia. CIF: G43508043. Adreça: c/ Camí d’Altafulla a la Nou, 8 43893 Altafulla. Telèfon: 655486116. Correu electrònic: aigua@riugaia.cat és el responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i us informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica espanyola 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), per la qual cosa us facilitarem la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: mantenir la nostra relació i l’enviament de comunicacions sobre les activitats que són objecte de la nostra entitat.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès vostre per mantenir la finalitat del tractament, i quan ja no sigui necessari per a tal fi se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que us assisteixen:

– Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment.

– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considereu que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Moltes gràcies pel vostre suport!


Tractament de dades personals

La Sínia només recull la informació personal necessària per als serveis que presta, la sol·licita de forma específica i amb el consentiment informat i explícit per part de la persona usuària de forma voluntària i està compromès amb el compliment de la normativa sobre privadesa i la seguretat de les dades personals.

Incorporació de dades personals

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, us informem que les dades que ens subministreu seran incorporades i tractades als fitxers de titularitat de l’Associació Mediambiental la Sínia. CIF:G43508043. Adreça: c/ Camí d’Altafulla a la Nou, 8 43893 Altafulla. Telèfon: 655486116. Correu electrònic: aigua@riugaia.cat

Dades recollides i finalitat

Les dades personals recollides es corresponen amb la finalitat amb què ens les heu proporcionat segons la finalitat i només es fan servir per a aquesta gestió:

• Fer-se soci/a: processar l’alta, gestionar la quota, enviar comunicats només relacionats amb la condició de soci/a, com ara certificats de donacions en cas d’haver-ho sol·licitat.

• Fer una donació: registre comptable, gestió de la desgravació fiscal en cas de sol·licitar-la.

• Campanyes de recollida de signatures: gestió de la campanya, control estadístic. En algunes campanyes les dades seran enviades a l’entitat a la qual està dirigida la petició. En tot cas, sempre quedarà explicitat i us demanarem la vostra conformitat.

• Llistes de correu: enviar-vos comunicats per correu electrònic de manera periòdica si us hi heu subscrit. En qualsevol moment podeu donar-vos de baixa de les llistes.

L’aportació de les dades serà sempre basada en el vostre consentiment voluntari, específic, inequívoc i informat.

Les dades de què actualment disposa La Sínia són les que heu donat de manera voluntària a través dels formularis que heu emplenat.

Duració

Les dades es mantindran mentre duri la vostra relació amb La Sínia, excepte en el cas que hi hagi una obligació legal de mantenir-les durant un cert temps posterior.

Comunicació a tercers

Les dades recollides per La Sínia no seran cedides a terceres empreses o entitats.

No obstant, en el cas especial de recollida de signatures, pot ser que siguin enviades a les entitats a les quals estigui dirigida la petició. En aquest cas, us n’informarem abans de demanar-vos l’autorització.

Drets de la persona en matèria de protecció de dades

• Dret d’accés: podeu confirmar si La Sínia tracta les vostres dades personals i en cas afirmatiu podeu accedir a aquestes dades.
• Dret de rectificació: podeu sol·licitar una rectificació de les dades si són inexactes o incompletes.
• Dret de supressió: podeu sol·licitar que les vostres dades siguin esborrades, sempre que no hi hagi una obligació legal que ho impedeixi.
• Dret a la portabilitat de les dades: podeu sol·licitar que les vostres dades siguin trameses a una altra entitat responsable del tractament de dades, si és tècnicament possible.

Per a exercir aquests drets podeu dirigir-vos La Sínia per carta a c/ Camí d’Altafulla a la Nou, 8 43893 Altafulla o bé per email a aigua@riugaia.cat, adjuntant una còpia del DNI o passaport.

En cas que no estigueu satisfet amb la gestió de l’exercici dels vostres drets us podeu dirigir a l’Agencia Española de Protección de Datos.

Mesures de seguretat

La Sínia tracta totes les dades personals amb estricta confidencialitat i aplica totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat necessàries per complir amb la llei.

Automatismes i definició de perfils

La Sínia no fa servir decisions automatitzades ni elabora perfils de cap tipus.

Contacte

Per a qualsevol qüestió sobre aquest tema podeu posar-vos en contacte amb La Sínia.


Subscripció a la llista de correu

Envieu-nos un correu electrònic a voluntariat@riugaia.cat i podreu rebre les notícies i activitats de La Sínia.