Festa de l’Arbre amb els instituts de Torredembarra

19 Març, 2016  Escriu un comentari

Aquesta setmana s’ha celebrat la Festa de l’Arbre a Torredembarra i han estat els instituts els encarregats de fer aquesta plantada que ja es torna a fer per molts pobles del Baix Gaià.

Els nois i les noies de l’IES Torredembarra , cinquanta, van venir dimecres 16 , amb el seu professor l’Albert Barrientos, que a més a més és fundador del GR les Alzines. I l’IES Ramón de la Torre, va venir amb 120 joves, el dia 18, amb gran motivació , ja que al seu centre están treballant molts temes de medi ambient.

En total es van plantar 40 alzines, d’un projecte molt especial el de  “el gran capital”, les alzines d’en Bigas Luna. Us convidem a visitar la seva pàgina, per saber-ne més coses (www.elgrancapital.com).

El Regidor de Sostenibilitat Josep M. Guasch, els va fer entrega dels diplomes per recordar aquest dia.

Gràcies a l’Ajuntament de Torredembarra per la proposta, que s’enmarca dins de la Campanya d’educació ambiental 2016 de la Regidoria de Sostenibilitat i també al GR les Alzines per la tasca realitzada.

Però gràcies sobretot, als nois i noies dels instituts de Torredembarra, per fer de voluntaris i voluntaries en aquest dia que promet ser el primer d’una nova etapa del Dia de L’Arbre a Torredembarra. Gràcies de veritat, heu treballat de valent i per mostra aquí teniu les fotos…

alz1 alz2 alz3 alz4 alz5 alz6 alz7 alz8 alz9 alz10 alz11 alz12 alz13 alz14 alz15 alz16 alz17 alz18 alz19 alz20 alz21 alz22 alz23 alz24 alz25 alz26 alz27

Escriu un comentari

Participa enviant-nos els teus comentaris...
i, si vols una imatge per a mostrar en el teu comentari aconsegueix un gravatar!