Encetem el projecte del viver de Can Dània amb l’assistència d’en Jordi Bigas i “El gran capital”

18 Desembre, 2015  Escriu un comentari

Aquest dijous, 17 de desembre de 2015, ha marcat l’inici per compartir el projecte del viver de Can Dània a Torredembarra. I diem compartir, perquè, som dues les entitats que serem treballant per fer crèixer plantes autòctones per desprès poder-les plantar ben aprop nostre: “Les alzines” i La Sínia.

I també ho diem, perquè hem tingut la sort de poder participar en el projecte de “El gran capital”, un projecte d’en Jordi Bigas, que en homenatge a l’entranyable Bigas Luna, ha fet créixer alzines, centenars d’alzines, procedents de la collita de glans d’un únic arbre: L’alzina d’en Bigas Luna, ubicada a la via sepulcral de la plaça de la Vila de Madrid del centre de Barcelona.

Fins a Torredembarra, han arribat aquestes alzines per poder ser entregades, en aquest acte, a poblacions properes i així, tots formar part d’aquest somni que podeu consultar a www.elgrancapital.com

De manera simbòlica, es van plantar les tres primeres alzines de la comarca. Els encarregats de plantar-les, sempre acompanyats d’en Jordi Bigas, han estat els regidors de Via Pública, senyor Valeriano Pino i el senyor Josep Mª Guasch de Medi Ambient i també el senyor Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra i na Montserrat Castellarnau, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla. Tots han expressat la seva satisfacció de poder formar part d’aquest projecte en homenatge al gran cineasta Bigas Luna, tan proper a aquestes terres.

a1

a2

a5

a8

a4

a3

a6

Escriu un comentari

Participa enviant-nos els teus comentaris...
i, si vols una imatge per a mostrar en el teu comentari aconsegueix un gravatar!