Dissabte 11 de febrer. Jornada de voluntariat al Pou de la Torre.

2 febrer, 2017  Escriu un comentari

Dins del Programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, aquest projecte, “el Parc de les papallones”, pretén donar vida a aquest espai, que la Sínia té en custódia.
Aquest racó del riu Gaià, es troba situat al municipi de La Riera de Gaià i pertany a l’Ajuntament de Torredembarra, ja que des d’aquí es portava part de l’aigua cap a la Torre. Des del 2011, amb la Sínia, s’està desbrossant la canya i repoblant amb espècies pròpies del bosc de ribera. És una tasca que demana paciència i ara volem donar un nou gir per dotar el Pou de la Torre, del alicient de tenir un espai per les papallones, per això i com sempre amb l’ajud dels Salats, l’Agrupament escolta de Torredembarra, hi estem plantant espècies interessants per les papallones, com la ginesta, el romaní, l’espígol, la carolina, l’arboç… per crear un lloc maco de veure i amb el temps poder observar aquests preciosos animals.

Veniu a descobrir-lo, tothom hi és convidat i fan falta moltes mans per posar-lo a punt!

Si no sabeu com arribar-hi…des de Torredembarra agafeu l’A7 direcció Tarragona, sortiu per la sortida de la Riera i desprès de 300 metres a l’inici del pont de l’AP7 l’autopista, teniu un caminet de terra a la dreta… és allí mateix. I si no, ens truqueu!

Feu-nos saber si veniu, que prepararem el vermut! Quedem a  les 11 del matí!

El Gaià us espera.

Escriu un comentari

Participa enviant-nos els teus comentaris...
i, si vols una imatge per a mostrar en el teu comentari aconsegueix un gravatar!