Big Jump 2016! al Pou de la Torre.

11 juliol, 2016  Escriu un comentari

Aquest any ens hem volgut afegir altre cop al Big Jump!. L’Ajuntament de Torredembarra, dins de la Campanya d’educació Ambiental 2016 va voler que la Font de la Torre, un terreny que els pertany i on nosaltres hi fem custòdia de territori, participes d’aquesta acció que es fa a nivell europeu i on el riu Gaià hi havia participat en diferents ocasions.

Agraïm l’assistència del  regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra, el senyor Josep Maria Guasch i la seva tècnica na Elisenda Forés i també el fet de fer revifar aquesta acció tan important i que fa que els rius per un dia puguin ser visibles, amb activitats de tota mena.

Nosaltres dissabte li vam portar aigua al Gaià, ja que en aquesta época en baixa molt poca i el cabal ambiental és molt minso o inexistent. Ens varem mullar per refrescar-nos de la calor per baixar fins la resclosa de La Riera, municipi al que pertany el Pou de la Torre, admirant aquest petit trosset del  riu.

Aquí en teniu algunes fotos.

Gràcies també als  voluntaris i voluntàries de la Sinia per venir i donar suport, com sempre! i al camp de treball del Gaià, que ens va acompanyar i també s’ho va passar d’alló mes bé…tot i la forta calor de dissabte!

bj16 1bj16 2 bj16 3 bj16 4 bj16 5 bj16 6 bj16 7 bj16 8 bj16 9 bj16 10

Escriu un comentari

Participa enviant-nos els teus comentaris...
i, si vols una imatge per a mostrar en el teu comentari aconsegueix un gravatar!